verhuisd!

Volop bezig met de verhuis van m’n skynetblogs naar hier. Maar het zal nog wat zoeken worden. Zo lijkt het al niet evident om m’n oude blogs naar hier te importeren. Awoe skynetblogs! Dat zal dus nog wat manueel overzetwerk vergen en niet alles zal dus worden overgezet naar hier, dat spreekt voor zich dan.

Wat mogen jullie hier verwachten? M’n comeback naar het lopen natuurlijk, na een zeer lange looppauze (zie onder ikke). En nieuwtjes over ons heldje Seppe. En gewoon wat dingen die ik wil delen! That’s it!

Wordt dus snel vervolgd, zodra ik de hele verhuis heb afgerond 🙂

update: dikke awoe aan Skynetblogs. Blogs kan je wel exporteren, maar naar totaal nietszeggende onleesbare bestanden waar je niks mee kan aanvangen. Geen historiek dus hier, maar wel links naar de oude berichten op het oude platform. That will have to do!

Advertenties

6 gedachten over “verhuisd!

  1. Ik heb indertijd (vijf jaar geleden) ook mijn skynetblog overgezet naar wordpress, post per post, maar ik had daar toen de tijd voor wegens verplichte platte rust. Nu zie ik mij dat niet meer doen. Ik vind ’t op zich vrij ongelooflijk dat Skynet daar nog altijd niets aan heeft gedaan, terwijl andere blogplatformen wÊl toestaan dat je je post in een keer importeert/exporteert.

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s