lachebekje

Natuurlijk kan ons superheldje al langer lachen. Vooral als The Simpsons opstaat, begint hij superkoddig te giechelen. Tja, wie moet er nu niet lachen met The Simpsons natuurlijk. Maar echt de slappe lach…dat had ie gisteren voor het eerst en ik was de schuldige. Seppe was aan het spelen op de mat en ik besloot mijn kiné-oefeningen voor m’n schouders rap even te doen. Voor één van die oefeningen moet ik ook de grond op: op m’n knieën en voorarmen steunen en dan m’n schouders op en neer bewegen (beter krijg ik het niet uitgelegd hoor). Seppe keek ernaar met een blik van “huh, wat doet die zottin daar nu weer” en plots schoot ie in de slappe lach en dat duurde zeker een minuut. Tja, gevolg was dat ik ook de slappe lach kreeg natuurlijk.

Het vanmiddag zo nog eens geprobeerd en ondertussen de camera vastgehouden. Het schokeffect komt dus daarvan, want probeer maar eens te filmen terwijl je je schouders op en neer beweegt om je zoontje aan het lachen te krijgen 🙂

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s