paswoord?

Zo af en toe gaan hier al eens berichtjes verschijnen waar een paswoord voor gevraagd wordt. Wil dit zeggen dat je niet mee mag lezen? Nee hoor. Maar ’t zijn gewoon dingen die ik van me af wil schrijven, een beetje als therapie, als dagboek, omdat ik het uit mijn systeem wil hebben. En dat hoeft heel Vlaanderen niet persé mee te lezen weetjewel. Wil je graag wel meelezen, stuur me dan gerust een mailtje (dat kan via het contactformuliertje).

Advertenties

2 gedachten over “paswoord?

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s