staan!

Et voilà. Ineens stond ons superheldje recht. Weliswaar met steun, maar een paar secondjes kan ie ook al zelfstandig staan, leunend tegen de salontafel of mama’s of papa’s benen. Bomma denkt dat ie de fratsen van de mama heeft geërfd en dus het kruipen gewoon zal overslaan en ineens beginnen lopen. Ter info: Seppe’s mama liep al op 9 maanden vrolijk rond! Dat ie maar niet zo snel van start gaat hoor, dan ga ik ogen tekort komen! Volgende week vrijdag wordt ie dus 9 maanden…eens benieuwd met wat voor truukjes ie op die dag dan te voorschijn komt 🙂 Het kruipen gaat trouwens nog altijd niet. Het blijft bij zwemmen en van windrichting veranderen, net zoals zijn mama dus toen die nog net geen 9 maanden oud was. O jee…;-)

Advertenties

3 gedachten over “staan!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s