bokes smullen

Sinds een paar dagen is er weer een nieuwe eetfase aangebroken in onze kleine superheld zijn leventje: brood! Al weken probeerde ik hem te laten kennis maken met dit culinaire genot (ahum) door middel van korstjes te geven. Maar meneer wist niet wat ermee aan te vangen en speelde er dan wat mee om het dan met veel geweld op de grond te gooien. Tot ik vorige week de tip kreeg van A. om een boke te besmeren met confituur en dat in kleine stukjes in zijn mondje te steken. Direct uitgetest en jawadde….die hele boterham ging erin, zonder korstje weliswaar! Onze knul was er dus gek op, er moest alleen iets lekkers op gesmeerd worden. En het is nu dus al dagelijkse traditie geworden dat er minstens één boterham tussendoor wordt opgesmuld. Hij heeft nu al bosbessen- en aardbeienconfituur gehad. Gisteren dan eens een poging met smeerkaas en dat vond ie niet zo lekker. Hij trok de gekste bekken, riep zelfs eens “bah” (maar denk niet dat ie daar de betekenis van kent, want deze namiddag smulde ie gulzig een boterham met confituur op en riep evengoed “bah”), en na een halve boterham moest ie de rest toch niet hebben. Deze namiddag ging ie nog een stapje verder en na de hele boterham op te smullen (die ik hem dus in kleine stukjes in zijn mondje stop) pakte ie zelf de korst op en at die helemaal op!! Echt niet te doen dat ventje, die eet dus echt alles hé.

Soit, kon het niet laten om weer een 20-tal foto’s te trekken terwijl ie die korst aan het opsmullen was. De guitigste vond ik wel deze, waar ie ook nog van die echte kapoenen-oogjes op trekt 🙂

Advertenties

2 gedachten over “bokes smullen

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s