gelezen: Blind vertrouwen van Meg O’Brien

Weer een thrillerke uitgelezen se! En eentje die echt wel de moeite waard was. Terug een thriller uit het rijtje boeken die ik van m’n mama heb gekregen voor Kerstmis, van een vrouwelijke auteur dus, de voor mij totaal onbekende Meg O’Brien.

Het verhaal begint vrij gruwelijk met een brutale rituele moord, een vrouw die eerst gemarteld wordt en vervolgens letterlijk vastgespijkerd aan een groot kruis bovenop een heuvel. De beste vriendin van de vrouw, een journaliste, probeert te achterhalen wat er gebeurd is en dat leidt haar terug naar hun gemeenschappelijk verleden, toen ze samen een jaartje in het klooster zaten en een groots geheim deelden. Algauw blijkt dat haar beste vriendin nog een aantal geheimen had en dat de moordenaar ook wel eens achter haar aan zou kunnen zitten.

Nagelbijten!! Het gebeurt niet gauw dat ik de laatste 200 blz van een boek in twee dagen uitlees en dat ik het zelfs spijtig vind dat de trein op tijd aankomt (want dan moet ik stoppen met lezen hé), maar dat was hier dus wel het geval. Een echte pageturner dus, zo heb ik het graag!Enige minpuntje is dat de ontknoping op het einde een beetje té vergezocht is, maar soit, laten we haar dat vergeten want ze gaf ons toch wel een paar leuke spannende uren leesplezier!

 

Advertenties

Een gedachte over “gelezen: Blind vertrouwen van Meg O’Brien

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s