de vooruit gevonden!

Gisteren een hoogdag in het leven van ons superheldje! Na weken in achteruit kruippogingen te ondernemen, of rond zijn as te draaien (of van buik naar rug en zo verder rollen) heeft ie gisteren de vooruit gevonden! Van de ene minuut op de andere. We waren samen boven op zijn mat aan het spelen en de eerste 20 minuten bleef ie in achteruit-modus en dan plots…hopsa, ging ie vooruit! Zij het al slepend, dus nog niet echt kruipen, maar het is dus eindelijk zo ver! En mama en papa nu lichtjes in paniek, want het wordt hoog tijd dat we het huis hier nu wat kruipveilig gaan maken! Gelukkig hebben we samen een weekje verlof, om te klussen in huis…en gaan we dus o.m. de overloop (waar er een opening van ongeveer een halve meter tussen vloer en trapleuning is) beveiligen tegen een rondkruipend peuterke…

Filmpje hieronder, deze morgen geschoten…Het torentje is tegenwoordig zijn lievelingsspeelgoed, onlangs gekregen van zijn vriendinnetje Elena (5 weken jonger dan Seppe) 🙂

Advertenties

4 gedachten over “de vooruit gevonden!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s