zondag topdag!

Een heerlijk lentedagje beloofde het vandaag te worden vandaag en ’t was nog waar ook! Terwijl heel wat bloggers en facebookvriendjes vandaag de marathonafstand in Rotterdam of Parijs te lijf gingen, was het bij mij wel iets lichtere kost. Een duurloopje van 12 km was het plan vandaag en ik koos dus de mooie setting van het Antwerpse Nachtegalenpark als parcours. Reden daarvoor was de ontbijtjogging ten voordele van Roparun-team 231 United Against Cancer. Teamcaptain van dat team is toekomstige collega Luc (zie ook zijn blogje hier) en dat was voor mij nog een extra motivatie om aan dit gezellige evenement mee te doen. Het was de eerste keer dat dit georganiseerd werd en dus nog kleinschalig, maar verder niks aan te merken hoor. Het parcours dat Luc had uitgestippeld vond ik in ieder geval héél goed gedaan. Exact 5 km, zeer afwisselend en voor mij zelfs via een hoekje Nachtegalenpark dat ik ervoor nog nooit gezien had. In de tweede rond deed ik er zelf nog een lusje Park Den Brandt bij (2 km) zodat ik aan exact 12 km kwam en die rondde ik in 1u 15 minuten. Het liep geweldig van de eerste tot de laatste meter, echt zalig genieten dus!

Na afloop volgde letterlijk een koude douche doordat een boiler of zo het plots liet afweten, dus dat was raprap een kattewasje. Maar het ontbijt nadien op een terraske in het zonneke maakte dat al snel weer helemaal goed.

Tegen de middag was ik weer thuis en na de lunch dan met m’n twee mannen met de fiets op stap naar de zoo van Planckendael. Daar een hele namiddag rondgekuierd. Voor Seppe was het de eerste kennismaking met de fiets en met de diertjes. Maar die laatsten konden hem nog niet zo fel bekoren, behalve dan een eekhoorntje dat plots het pad overstak :-)En onze knul at voor het eerst mee van een ijsje en dat smaakte naar meer (van wie zou ie dat nu weer hebben, hihi).

Een heerlijke zonovergoten en supergezellige zondag dus. Zo mogen ze nu eens allemaal zijn se!

Advertenties

Een gedachte over “zondag topdag!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s