op verplaatsing

Vandaag een uitstapje naar het verre Bissegem! Blogster Veerle, volop in training voor de 100 km (Nacht van Vlaanderen) trainde 50 km vandaag en nodigde daarvoor al haar loopvriendjes uit! Een uitnodiging die ik niet wou afslaan. Een excuus voor ons om er nog eens een dagje op uit te trekken en het was al lang geleden dat we een aantal mensen van die contreien nog eens gezien hadden. Het nuttige aan het aangename koppelen dus! Ik deed het lusje van 10 km mee (op het einde) en werd bijgevolg pas tegen de middag verwacht, wat wel goed was, want verdikke…Bissegem is toch wel een eindje rijden!

Het was een leuk weerzien met de twee Veerles, Philippe, Dirk, Sandra en Renate en ineens ook weer wat nieuwe mensen leren kennen, altijd leuk! Seppe amuseerde zich in de tuin, waar ie op jacht ging achter Joppie het konijn en Koen liet zich een Leffe wel smaken, terwijl ik dan op pad ging met Veerle, Renate, Dirk, Leen, Rony en (oeps, naam vergeten). Een zeer mooi afwisselend toerke langs o.m. een natuurgebied en nabijgelegen dorp Gullegem. Onderweg lekker kletsen, waardoor de kilometers voorbijvlogen. Voor we het wisten zat het toerke er weer op, en ‘k moet zeggen: Veerle en Dirk zagen er allebei na hun 50 km nog friskes uit. Het leek eerder of ze gewoon even lopend naar de bakker waren gegaan of zo.

Zelf liep ik dus amper 10,8 km in 1u11, met een gemiddelde hartslag van 135 (en dat ondanks al het tetteren onderweg). Dat ging dus weer lekker soepel! Olé!

Na het lopen kregen we dan ook nog een heerlijke spaghetti voorgeschoteld, man dat smaakte!! We moesten onszelf dan ook een ferme sjot onder ons poep geven om weer vertrokken te geraken richting Boortmeerbeek. ’t Was goed vertoeven daar in Bissegem!

Een leuk initiatief dat zeker voor herhaling vatbaar is in ieder geval!!

de foto heb ik gepikt van Veerle en Philippe!

Advertenties

4 gedachten over “op verplaatsing

  1. Ik wou net schrijven: hoog tijd om een huisdier te kopen, maar toen realiseerde ik me dat jullie al een poes hadden. Die fascinatie met beestjes is zo koddig.
    Aan jouw hartslag te zien gaat je conditie met grote sprongen vooruit. Ben jaloers 🙂

  2. Ik was ook graag gekomen, maar ’t viel te dicht bij de marathon helaas ! Wat een hartslag heb je ! beetje jaloers (al weet ik nu ook wel dat dat heel persoonsgebonden is ! 😉

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s