change of plans!

In ’t vervolg moet ik toch eerst even alle info goed lezen alvorens ik mezelf grootse plannen aanpraat én me dan ook nog inschrijf voor die plannen en er 12 euro inschrijvingsgeld voor betaal…Zondag waren ventje en ik even praktisch aan het bekijken hoe het nu zat voor zondag de 26e en ons bezoekje aan Roosendaal dan…Bibi kijkt even op de site van de organisatie en wat blijkt…die halve marathon start pas om 16u30! Wat een k**uur is dat nu zeg. Niet alleen gewoon een aanslag op mijn metabolisme, want dat wil zeggen finishen tegen 18u30, het uur dat ik meestal uitgehongerd op de grond lig. En om nu me heel de dag door eerst te moeten volproppen om toch maar geen suikerdip te krijgen, dat is het toch ook niet. Maar soit, op zich nog niet zo onoverkomelijk natuurlijk. Maar gewoon ook al dat praktisch gedoe, gezien we daarna dan nog ergens daar best eten en dan nog naar huis, wat dus al een pak later wordt dan we aanvankelijk hadden voorzien en wat dan met Seppe? Pfft…véél te véél gedoe en dat voor een loopwedstrijd. Ik die me had voorgenomen om voortaan stressvrij door het leven te gaan, dit was voor mij al te veel stress, hihi…Maar dan zat ik dus wel met dat gevoel van “hé, ik ben nu wel al weken aan het trainen voor een halve marathon, dus een halve marathon zal ik lopen!”. Gelukkig wordt die dag ook in Bilzen (Limburg) een halve marathon georganiseerd, met start om 15u. Kijk, da’s al stukken beter se 🙂 En ventje was ook helemaal akkoord.

Dus het wordt de Bilzenrun in Bilzen. Een héél ander decors dan Roosendaal. Ipv een stadsloop wordt het een natuurloop, blijkbaar een landelijk parcours langsheen o.m. het kasteel van Alden Biesen. Of een tijd onder de 2u dan mogelijk gaat zijn, da’s het minste van mijn zorgen. Genieten van de mooie omgeving zal hoofdprioriteit worden!

Advertenties

4 gedachten over “change of plans!

 1. Hey … super dat je de Bilzenrun gaat lopen! Een mooi parcour, maar niet gemakkelijk! Redelijk heuvelachtig in de buurt van Alden Biezen.
  Ik ken ’t daar nogal, hè? Maar ’t is daar supermooi! Ik wou dat ik mee kon …
  Je bent erg kort in de buurt van mijn Limburgse roots …
  Heel veel succes!
  xxx

 2. ’t zal inderdaad een zware dobber worden ,redelijk heuvelachtig hoor en als het warm gaat worden ,ga je afzien.Ik liep daar ooit mijn besttijd van 1u24 min.Ik wens je in elk geval véééél succes en was het niet dat ik nog steeds niet blessurevrij was zou ik ook aanwezig zijn
  groetjes
  de bakker

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s