eens een specialleke…

Zondag duurloopdag, maar dat was gisteren toch eens niet het geval! Toen ik enkele weken geleden een bericht in m’n mailbox kreeg van Runners Service Lab of ik niet mee wilde lopen van hun oude winkel in Beveren naar hun nieuwe in Zwijndrecht en dat ter ere van de officiële opening van hun nieuwe winkel, twijfelde ik geen seconde. De reden? De aankondiging die erbij stond: Paula Radcliffe herself zou meelopen en hoogstpersoonlijk het lintje doorknippen in Zwijndrecht. Laat Paula Radcliffe nu echt wel mijn idool op sportief vlak zijn, dus dat wou ik echt niet missen!

Even leek een doodordinaire verkoudheid nog roet in het eten te gooien. De training van vrijdag verliep in mineur (zie vorige post) en m’n knie speelde op. Coach Tiny mailde me direct met zijn visie op de zaak:”je bent wat ziek aan het worden”. En hij had gelijk. Was ook niet zo moeilijk met twee zieke ventjes in huis, die bacterieën hadden hun weg naar mij gevonden. Zaterdag verliep dus al snotterend en wat grieperig. Maar een dagje rust en een goed nachtje slaap zorgden voor soelaas en zondag voelde ik me weer opperbest. Oef! Dus gezwind richting Beveren, waar om half 10 al een hele meute klaarstond om mee te lopen. Supergezellig sfeertje en de mannen van de Runners hadden alles prima georganiseerd.  Iedereen kreeg een supermooie Nike t-shirt met een speciaal gemaakt design en dat voor niks nada inschrijvingsgeld. Aan de “inschrijvingen” zag ik Roparunster Karine, leuk om haar nog eens te zien! En toen ik effe binnen ging om nog een klein toiletbezoekje te brengen, stond ze daar binnen in de winkel, Paula Radcliffe! Oh zo cool! Toch gek hoe je hart dan effe een sprongetje overslaat.

Buiten raakte ik dan aan de klap met een kerel die ook in z’n dooie eentje er was. En toen begon ik me wat te enerveren. Domme ik had geen fototoestel meegebracht en m’n gsm stak in m’n sportzak die al in het busje voor Zwijndrecht lag. Grrr…En Paula was dus vlotjes met iedereen op de foto aan het gaan en ik wou ook op de foto (stel je effe een onredelijke puberende tiener voor ….zo voelde ik me dus ook, hihi). Effe bij Karine gepolst, maar die had haar fototoestel ook niet bij. Dan maar m’n stoute schoenen aangetrokken en op de persfotograaf afgestapt die al heel de tijd foto’s stond te schieten van het gebeuren. Even twijfelde hij, maar toen ik m’n puppy-dog-eyes -blik opzette, zwichtte hij en mocht ik effe poseren voor zijn megacamera, samen met Paula Radcliffe dus 🙂 Ik kreeg zijn gegevens door zodat ik hem nadien kon mailen en voilà het resultaat zie je hieronder (en gelieve niet op mijn dikke pens te trekken, ‘k weet dat ik dringend weer op dieet moet en zeker naast de graatmagere Paula lijk ik wel een tientonner, pfftt). Merci Stefaan Van Hul!

Rond half 11 ging de ganse groep (geen idee hoeveel man, zo’n 250 denk ik) op pad.  Ik was nog steeds in het gezelschap van die jongeman waarmee ik daarvoor aan de praat was geraakt en samen legden we de eerste 5 km af. Toen moest ie afhaken (te snel gestart en hij gaf toe dat hij al 3 weken geen meter had gelopen, ai) en kon ik aansluiten bij twee gezellige dames die al hun vakantie-ervaringen aan het uitwisselen waren. Ideaal luister- en meepraatvoer om die laatste kleine 3 km af te ronden. Na 7,7 km stonden we aan de nieuwe Runners Service winkel in Zwijndrecht. Een bus bracht ons naar een sporthal een beetje verderop en na een verkwikkende douche bracht die bus ons gewoon terug, konden we gratis frietjes eten en drinken krijgen en dan was het tijd voor de officiële opening. Vakkundig gedaan door Paula Radcliffe die dan binnen ook nog uitgebreid de tijd nam voor foto’s en babbels. Echt géén sterallures hoor. Jammer dat ik zelf te verlegen was om een praatje met haar te slaan (en ik was nu ook niet de enige die met haar wou praten natuurlijk).

(foto’s genomen met m’n gsm, dus iets mindere kwaliteit)

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe Runners Service is trouwens ongelooflijk mooi. Met buiten een Finse piste errond om wat op te warmen alvorens je loopanalyse binnen te ondergaan. Binnen een klein pisteke om de loopanalyses te doen en boven een héél testcenter voor conditietesten en lactatietesten en zo. Jawadde, very impressive!! ‘k Denk dat ik voortaan maar naar Zwijndrecht afzak ipv Duffel voor nieuwe loopschoentjes, hihi.

In ieder geval superblij dat ik de moeite heb gedaan om af te zakken naar daar. Het was supergezellig, keigoed georganiseerd en dan eindelijk m’n loopidool kunnen ontmoeten. Very happy! 🙂

Advertenties

5 gedachten over “eens een specialleke…

 1. Knappe foto’s!

  Ik vraag me af wanneer Dean Karnazes nu eens eindelijk naar België/Europa komt, ik zou gewoon kamperen voor zijn hotelkamer om met hem op de foto te kunnen. ;O)

 2. hallo Ruth,
  toevallig op jou nieuw blog terechtgekomen, leuk.
  Snel nog even reclame maken. nu zaterdag dd 06.08.2011 te Bornem.
  http://www.impalarunningteam.be, afstanden 8 km en 15km. inschrijven kan vanaf 13.00 uur in sporthal Recreatiedomein Breven. Hopelijk tot zaterdag.
  Groetjes – kristel

 3. Wow! Met Paula Radcliffe op de foto, dat is niet niks! Groot gelijk dat je je puppy-oogjes hebt bovengehaald bij die fotograaf. Zoiets moet toch op de gevoelige plaat vastgelegd worden! En voor de goede orde: je lijkt helemaal niet op een tientonner! En ik kan het weten want ik heb je onlangs nog gezien! 🙂

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s