een stappertje in huis

Na een kleine twee weken af en toe aarzelend eens een paar stapjes, vorige zondag ineens veel stapjes (maar we moesten wel zijn kap van zijn jasje toen nog vasthouden), was het vandaag ineens vandat…we vertrokken ’s middags met een kruipertje naar Mechelen en kwamen ’s avonds met een stappertje thuis. Na de loopwedstrijd (morgen meer daarover) waren we nog even bij oma en opa langsgeweest om daar in de tuin wat te spelen. Na een paar aarzelende stapjes was meneer opeens vertrokken. En hij kreeg er geen genoeg van πŸ™‚

Ook thuis bleef ie maar stappen. En veel te snel willen gaan natuurlijk, waardoor ie altijd na een tiental passen pardoes weer op de grond viel. Alleen slaagt hij er niet in van zelf terug recht te komen (tenzij hij zich aan iets kan rechttrekken), dus stak ie altijd zijn armpjes uit, om rechtgezet te worden, zodat hij weer verder kon stappen πŸ™‚ ’t Zotteke.

Advertenties

3 gedachten over “een stappertje in huis

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s