plannen zijn er om te wijzigen…

Schreef ik in m’n vorige post nog enthousiast over de Brussels Ekiden die er binnenkort aankomt en waar ik 10 km voor m’n rekening zou nemen…twee dagen later werden die plannen gekelderd. Als de teamcaptain een stevige petotter maakt op de grond en daardoor drie weken niet kan lopen, een ander teamlid al drie maanden vergeten is van te trainen en een derde lid zelfs de deelname vergeten was, tja…dan is het misschien gewoon beter om niet te gaan natuurlijk, héhé. Nu, niet dat ik het zo’n drama vind hoor. Want praktisch ging het wel een gepuzzel worden om daar te geraken en weer thuis te geraken en ik heb niet zo graag stress voor een wedstrijd eigenlijk.

Dus…plannen zijn er om te wijzigen en bij deze heb ik al een waardig alternatief gevonden: de Lierse Natuurlopen. Jaren geleden liep ik eens het ganse criterium (of hoe noem je dat) uit, nl. 5 x 10 km. Goed voor een T-shirt met daarop “de 50 km van Lier” wat natuurlijk spectaculairder klinkt dan 5 x 10 km 🙂 Awel, ‘k ga het nog eens doen se! Toevallig is de eerste keer op 15 oktober, net de dag dat het normaal gezien de Ekiden zou zijn. En zo ga ik elke maand de 10 km doen in Lier. Tenminste da’s toch de bedoeling, maar wie me kent, weet dat ik geen wintermens ben en als het een winter wordt zoals vorig jaar, zal een getrouwe maandelijkse deelname wel in het gedrang komen, vrees ik. Maar allé, we gaan ervan uit dat het gewoon gaat lukken hé. ‘k Heb er in ieder geval zin in.

Van de week al goed gelopen in ieder geval, ter voorbereiding van de eerste 10 km over 2 weken:
– dinsdag een herstelloopje van 5,7 km in 38,5 min (gem. hartslag 131!)
– vrijdag met H. van de club een toerke van 7,4 km in 47,5 min (gem. hartslag 139)
– zondag (vanmorgen dus) samen met Jessica en twee Irongirls het Vrijbroekpark onveilig gemaakt. Goed voor een zeer gezellig tetterloopje van 11,5 km in 1u17min (gem. hartslag 139)

Het begint dus steeds beter te gaan en daar ben ik wel superhappy om. Stilletjesaan begin ik weer te dromen van leuke wedstrijden en zelfs wat langere afstanden, maar ‘k zal maar niet te hard van stapel lopen 🙂

Advertenties

4 gedachten over “plannen zijn er om te wijzigen…

  1. ‘k Ben blij dat ik de stress heb kunnen wegnemen 😉
    Als ik nog eens moet vallen dan moet ge het maar zeggen.
    Het zou trouwens kunnen dat ik ook naar Lier kom maar dan om de 5 te lopen.

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s