schrikkepiet

Bibi is een wussie. Ik durf dus niet te gaan lopen in deze siberische temperaturen. Ik wil het zelfs niet. Ik wil zelfs niet buitenkomen. Het is me te koud. Binnen is het veel gezelliger 🙂 Was ik dus blij dat ik dinsdag nog eens een uurtje kon gaan spinnen. De eerste keer in twee jaar! En ik heb genoten als zot, het was zalig! Hopelijk vind ik ooit nog eens terug de tijd om op regelmatige basis te gaan spinnen. Maar momenteel lukt me dat niet. Eén keer per week zou nog te doen zijn, maar dan is de kostprijs voor een fitnessabonnement of zo té duur hé. En binnenkort kan ik dan toch al hopelijk één keer per week op de fiets kruipen voor een lange fietstocht, da’s ook al iets.

Maar woensdag zou ik dan gaan lopen. Ik had een dagje verlof en ’s morgens wel tijd om even een intervaltraining te doen. Maar toen ik opstond had ik last van mijn longen. Weer die ambetante hoest die opkwam, piepende ademhaling. En buiten was het -8°C en een vlijmscherpe ijskoude wind die de gevoelstemperatuur nog een pak lager bracht. De goesting om te lopen was er wel, de schrik om een stevige bronchitis of dergelijke op te lopen was echter sterker. Dus het verstand maar laten zegevieren en binnen gebleven. Snif.

Maar morgen ga ik toch al mijn moed bijeenrapen. Heb genoeg sportgerief ingepakt om op skivakantie te vertrekken. Genoeg laagjes dus om mezelf warm in te duffelen en gekleed als een eskimo te gaan lopen. Hopelijk krijg ik morgenmiddag alsnog geen schrik dat ik m’n plannen weer afblaas.

De training zal trouwens Garmin-loos verlopen. Woensdag is mijn Garmin op de post gegaan naar Cardioshop. De problemen begonnen een beetje de pan uit te rijzen: opstarten duurde 5 minuten, kreeg amper satellietontvangst, de batterij was altijd na 3 trainingen al volledig plat (terwijl batterijduur normaal gezien 20 uur is), de snelheidsweergave sloeg constant tilt, hartslagmeter werd niet altijd gevonden en het overzetten van één training naar de pc duurde altijd dik 10 minuten. Niet normaal dus en gezien ie nog onder garantie staat, mocht ie terug naar de leverancier. Hopelijk krijg ik rap een goedwerkende Garmin in de plaats terug. Maar het riskeert dus wel dat ook de Natuurloop op 11 februari zonder mijn getrouwe Garmin moet gelopen worden, snif. Ach ja, geen stress dan om een goeie tijd te lopen hé 😉

Advertenties

Een gedachte over “schrikkepiet

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s