op een ander

We hebben er nog eens een paar dagen verlof opzitten en het was genieten! Plaats van het gebeuren was deze keer het Nederlands-Limburgse Weert, vlak over de Belgische grens. Nog nooit in die contreien op vakantie geweest en dat was in ieder geval een schot in de roos. We verbleven op een bungalow-park van Roompot, Weerterbergen. Het park was zeker oké, maar we prefereren toch wel meer de Landal-parken eigenlijk. Onze Seppe heeft zich in ieder geval volop uitgeleefd in het zwembad, de speeltuinen en ook het fietstochtje dat we deden vond ie geweldig. En als je je zoontje zo ziet genieten, dan geniet je zelf volop mee. En met de tragische gebeurtenissen in het achterhoofd, hebben we nog des te meer genoten van het feit dat we met ons gezinnetje zo’n fijne momenten kunnen beleven.

Dinsdag en donderdagmorgen ben ik telkens voor dag en dauw opgestaan om te gaan lopen. Met de 10 mijl van Lier in aantocht, kon ik moeilijk mijn trainingen laten schieten. Dinsdag stond er een “baantraining” op m’n schema: 1200-1000-1200 meter. Er was daar natuurlijk geen atletiekbaan te bespeuren, wel een natuurgebied met een fietspad dat een lus van om en bij de kilometer maakte. En dat werd die dag mijn terrein. Ongelooflijk mooie vergezichten gingen vergezeld met voorbijhuppelende konijntjes en een pierend zonnetje  deed moeite om me enigszins te verwarmen. Het was fijn lopen daar! En de versnellingen gingen als niets. Zo vlotjes dat ik de eerste versnelling vergat af te drukken en het 1300 meter ipv 1200 meter werd.  Met voor- en uitlopen had ik uiteindelijk 7,5 km op de teller.

Donderdag dan een uurtje in D2 (6:17 min/km). Het werd uiteindelijk een uurtje tegen 10 km/u en met een gemiddelde hartslag van 141 kan ik alleen maar supertevreden zijn. Dat toertje ging eerst 3 km lang over een fietspad langs het water, vervolgens dook ik weer het natuurgebied in en moest ik 2 km over mul zand baggeren om dan weer op dat ene fietspad in het natuurgebied uit te komen. Best een stevig tochtje dus, maar oh zo mooi. Onderweg dan ook een paar fotootjes geschoten met m’n gsm.

Toch altijd leuk zo eens op een ander lopen eigenlijk 🙂

Advertenties

Een gedachte over “op een ander

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s