ingeschreven!

Yes! Wel voor de 25 km hé mensen 🙂

http://www.sport-events.be/new/trail-des-fantomes

En we brouwen er ineens een weekendje-weg aan. Op vrijdag al naar de Ardennen en zondag na de trail weer huiswaarts. Het vergde héél wat overtuigingskracht bij ’t ventje (lees: uren aan een stuk de oren van zijn kop zagen, haha), want die heeft een bloedhekel aan de Ardennen (hij is meer een zee-mens), maar allé, ’t is gelukt 🙂 Jiehaa.

De trail boezemt me best wel wat angst in, maar ik ga weer volop voor de fun en de ervaring en het zal een zeer goeie intense training zijn voor de marathon van Zeeland. Zo’n hellingskes ginder kom ik hier in de weide omgeving nergens tegen. Ervoor trainen zal dus niet evident zijn, maar het lukt wel. De Bouillonnante deed ik destijds ook mee toen ik minder goed getraind was als dat ik nu ben. Heb er al zin in! 🙂

Advertenties

Een gedachte over “ingeschreven!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s