goodmorning! (Photo a day – 1 juni – ochtend)

Jessica wees me op een leuke Instagram-hype…photo a day. Ik googelde eventjes en het blijkt al een paar maanden aan de gang te zijn. Elke dag van de maand neem je een foto met een voorafbepaald thema en je zet dat op Instagram en overal waar je maar wil (in mijn geval dan Facebook en Twitter). Ik raakte direct geboeid en voilà, ik ga dat ook eens een maandje proberen. En mijn bloglezers mogen mee genieten!

Vandaag was de opdracht: “ochtend”

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s