vroeg op! (photo a day – 8 juni – 6 o’clock)

De foto van de dag had vandaag als thema “6 o’clock”. Voor mij ’s morgens alvast geen probleem. Mijn wekker (eigenlijk mijn gsm) gaat op werkdagen af om 5 voor 6 ’s morgens (geeuw!!). Onderstaande foto werd dus vijf minuten later al getrokken in de badkamer, waar deze stokoude Philips-wekkerradio staat. Stokoud? Jep, die heb ik al sedert 1996, toen ik van mijn appartementje in Deurne naar een appartementje in Mechelen verhuisde. En het ding werkt nog altijd prima, weliswaar gewoon als radio in de badkamer. Vroeger maakten ze nog oerdegelijke dingen. De wekkerradio die we nu in de slaapkamer hebben staan heeft nooit deftige muziek gespeeld en die in Seppe zijn kamer (die ik gebruik om ’s nachts het uur te kunnen aflezen als we zo eens moeten opstaan) heeft zelfs geen werkende wekker-functie meer. Beiden gaven op dat vlak al de geest na een paar weken (toegegeven: ’t zijn goekope dingen van zo van die obscure merken). Dus gebruiken we beiden onze gsm nu maar om ons ’s morgens te wekken (ik dus om iets voor 6, ventje een uurtje later of zo).

Maar morgen zaterdag, dus uitslapen!En een nieuwe foto-opdracht 🙂

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s