Buitenspelen (photo a day – 9 juni – my view today)

De foto van de dag: my view today, of gewoon iets dat je blikveld vangt. Met onze peuter in huis levert dat talloze leuke plaatjes op. Of ik kon ook kiezen voor het zicht op het werk van twee aannemers die het laatste stukje omheining tussen ons huis en dat van de nieuwe buren kwamen plaatsen, vandaag dus. Maar het werd onderstaand plaatje: het zonnetje scheen, het leek warm en fijn buitenspeelweer…tot we buiten kwamen. Seppe dus in zijn jasje gestoken en kapje op want de wind blies fel (en ’t knulletje heeft al een paar dagen een beetje een verkoudheid). Op het moment van het kiekje, kon ie zich maar met moeite staande houden tegen een paar fikse windstoten. En die bal waarmee ie speelde, rolde door de wind altijd maar weg. Voor mij een veelzeggend plaatje 🙂

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s