honger!! (photo a day – 11 juni – deur)

De foto-opdracht van vandaag leek me saai…een deur??? Hier zijn dus geen mooie deuren in ons huis en ook die van het kantoorgebouw zijn niet al te boeiend om te trekken. Wat we wel hebben in ons huis, zijn van die klapdeurtjes naar de keuken. Heuse saloon-deuren lijken het wel. We hebben ze laten hangen (want ze hingen er natuurlijk al, toen we dit huis kochten) met het gedacht van “dan raakt onze Seppe de keuken niet in”. Tarara natuurlijk. ’t Ventje kon amper kruipen en hij raakte er al door. Heeft de dingen natuurlijk ook een paar keren tegen zijn hoofdje gekregen, maar dat hield hem nog niet tegen.

Deze foto trok ik rond 18u toen papa net eten aan het maken was. Onze knul had honger en kwam zijn papa verschillende keren aanmanen om toch wat voort te maken met eten:”papaaaaaaaa, njam njam njam, papaaaaaa!!!!”. Hilarisch 🙂

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s