Foorpret (photo a day – 16 juni – “out and about”)

Een namiddagje Sinksenfoor leverde o.m. dit kiekje op, getrokken vanuit het reuzenrad. Voor onze Seppe een hele ervaring natuurlijk, maar wij genoten ook als kleine kinderen hoor. Antwerpen is de stad waar ik mijn jeugd doorbracht en waar ik nu ook al zo’n 15 jaar aan het werk ben (na 2 jaartjes in de city of hell (Brussel) te hebben gewerkt) , dus ’t is altijd wel leuk om mijn stad eens vanuit een andere hoek te zien.

De Sinksenfoor is trouwens ook zoiets waar ik al van sinds mijn jeugd naartoe ga. Er zijn al wel eens jaren overgeslagen geweest, maar meestal probeer ik er toch telkens eens even naartoe te gaan. Al is het maar om eens smoutebollen te smullen en een spelletje te gaan spelen in één van de lunaparkjes daar. Nu er een peuter meegaat, is het vooral te doen om die peuter tevreden te stellen natuurlijk. In de draaimolen, met de autootjes rijden (allé, die autootjes rijden gelukkig nog vanzelf), eendjes vangen, lotjes trekken en dan met het hele gezinnetje in het reuzenrad. Jep, onze knul genoot, ook al hadden we de indruk dat hij het allemaal nog niet echt kon vatten of begrijpen. Maar de pretoogjes zeiden genoeg, ons knulletje had er plezier in. Weer een geslaagd dagje dus.

 

 

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s