op stap (photo a day – 22 juni – van bovenuit)

Het was me maar een korte werkweek deze week. Maandag dagje verlof om met Seppe naar Kind en Gezin te kunnen gaan. Woensdagnamiddag verlof om met de poes naar de dierenarts te kunnen gaan (ze is ondertussen trouwens aan de beterhand!). Vandaag dan weer een dagje verlof om met Seppe naar Nieuwpoort te trekken voor mijn pa zijn verjaardag!

Tussen alle drukte door ook gaan trainen, dan toch! Dinsdagavond trok ik na het avondeten en na Seppe zijn slaapritueeltje, toch nog mijn loopschoenen aan voor een intervaltraining. Geen lange sessie, 2 x (1000 – 800 – 600), maar voor mij toch genoeg om te zwoegen en te zuchten. Kreeg dan achteraf ook lichtjes op mijn donder van coach Tiny dat dat zwoegen en zuchten niet zo verwonderlijk was, gelet op het tempo dat ik mijn intervallen deed, haha. Ipv aan 12 km/u gingen ze aan bijna 13 km/u. Oei. Ik ben niet zo goed in die intervallen, ga altijd veel te snel van start en probeer dan ook dat tempo vast te houden.
Nu was Tiny niet echt boos. Hij wil me eens testen binnenkort, zien hoe het met mijn conditie zit. Ofwel een 10 km-wedstrijd ofwel een zogenaamde climaxloop. Ik koos voor het laatste, want heb geen zin in wedstrijdstress en op korte termijn zijn er niet echt interessante lopen bij ons in de regio. Nu alleen eens een geschikt moment en een geschikte route zoeken om die climaxloop te doen.

Vandaag dus dagje naar zee. Eerst naar Merelbeke gereden om een vriendin en haar (bijna) 2-jarig dochtertje op te pikken. Dus tweede autostoel op de achterbank en twee peuters die de rest van de weg elkaar aanstaren van “huh, wie ben jij?”, lollig πŸ™‚ In Nieuwpoort mijn pa verrast door plots de hotelkamer binnen te wandelen. Hij was zichtbaar blij, dus dat deed deugd. Jammer genoeg werkte het weer niet zo mee, maar een wandelingetje is toch gelukt en ’s middags gingen we dan met z’n allen eten in het hotelrestaurant (dik in orde qua keuken). De kids amuseerden zich wel, zowel bij het wandelingetje als op de kamer (verstoppertje spelen in de kast en zo, wel schattig). Om half 4 gingen we al terug op weg, eerst terug naar Merelbeke en daarna Seppe en ik alleen verder naar Boortmeerbeek. Om 6 u waren we thuis, om 7 u lag Seppe in bed en om half 8 liep ik alweer. Was net te laat om naar de start van de clubtraining te gaan, maar ik weet welke route ze lopen en kon zo inpikken aan de spoorweg waar net V. en haar man kwamen aangelopen. Ik weet van V. dat ze rond de 10 km/u loopt en dat was nu net het tempo dat ik vandaag moest lopen. Na exact 10 km op exact 60 minuten was ik weer thuis, dus mooi aan 10 km/u gelopen. Perfect dus, en ’t was gezellig met die twee πŸ™‚

Deze fijne afsluiter van een fijne dag zorgde trouwens voor de foto van de dag, die vanuit een hoge hoek moest getrokken worden. Zogezegd zogedaan…

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s