kinder surprise (photo a day – 23 juni – beweging)

Alles komt terug als je een kleine ukkepuk in huis hebt. Dan heb ik het over dingen die je als kind at of waar je als kind mee speelde. Zo kwam enkele weken geleden de box met matchbox-auto’s en lego’s al terug boven water (zie mijn berichtje hier) en wordt er dus elke dag duchtig met die autootjes gespeeld hier, waar ik als kind me ook mee rot amuseerde.
Op etensvlak duikt zo af en toe de Kinder Surprise hier eens op. Je weet wel, die chocolade eieren met een verrassing erin. Heerlijk jeugdsentiment. Als kind was dit pure verwennerij en vooral spannend. Niet alleen is de chocola superlekker, ik betrap mezelf erop dat ik net zoals vroeger nu ook met Seppe mee in spanning zit af te wachten wat er uit dat gele eitje te voorschijn gaat komen! Niet dat we hem die dingen regelmatig geven hoor. Tot nu toe zijn er nog maar twee eieren geopend geweest en er ligt er nog ééntje te wachten in de kast.

Het eerste ei bevatte een klein leeuwtje. Die houdt nu mee de wacht in zijn boerderij op zijn kamer. De andere dieren in de boerderij hebben er gelukkig geen schrik van 🙂
Het tweede ei bevatte het ding dat vandaag op de foto van de dag werd vastgelegd (terwijl het in beweging was). Een soort van tol. Met één vlotte draaibeweging zet je het in gang en dan draait het razendsnel rond en best wel lang. Seppe was er vrij snel mee weg, tot onze grote verbazing 🙂 Het ding ligt meestal op zijn speeltafeltje en er wordt dagelijks mee gespeeld. Speelgoed hoeft niet altijd duur of geavanceerd te zijn opdat er veel mee gespeeld wordt 🙂

Misschien dat we morgen dat 3e ei eens opendoen, ben zelf veel te nieuwsgierig 🙂

Advertenties

Een gedachte over “kinder surprise (photo a day – 23 juni – beweging)

  1. Wat mij altijd opviel toen ons mannen nog echt klein waren: de kartonnen doos waar het nieuwe stuk speelgoed in zat was meestal 10 keer interessanter dan het speelgoed zelf. Dus het hoef idd niet altijd duur of gesofisticeerd te zijn 🙂

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s