shoppen (photo a day – 27 juni – waar je winkelt)

De foto van de dag had als opdracht “waar je winkelt”. Tja…op een dinsdag? Eigenlijk meestal nergens. We zijn toevallig vandaag samen naar den Aldi geweest, maar dat gebeurt dus meestal niet op een dinsdag. En den Aldi is nu niet bepaald hip om te trekken 🙂

En eigenlijk is ’t ventje degene die beslist wat er van boodschappen in de ijskast komt te staan. Hij is de chef-kok des huizes en beslist daarom wat er op tafel komt ’s avonds (en ik eet dat altijd lekker gretig op, haha). Dus ga ik eigenlijk shoppen in onze ijskast, haal daar uit wat ik nodig heb. Het enige waar ik zelf over beslis is mijn yoghurt en platte kaas en hetgeen ik nu en dan steek tussen de zeldzame boterham die ik eet…

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s