krachtvoer – Herbalife 24 Formule 1 Sport (photo a day – 28 juni – op het schap)

Een aantal weken geleden schreef ik hier al mijn bevindingen neer over de Herbalife 24 Prolong. Ben nog steeds hevige fan van de Prolong. De lange duurlopen op zondag doe ik niet meer zonder eigenlijk.

Voor de trainingen drink ik nog altijd een proteïneshake. Ik heb nog een doos van  W-Cup staan, maar die vind ik walgelijk van smaak. ’t Is dat die zo duur was (allé, relatief duur eigenlijk, per portie eigenlijk spotgoedkoop maar ’t is een gigantische doos), anders lag ie al lang in de vuilbak. Geen dingen met bananensmaak meer voor mij!
Tegelijk met de Prolong bestelde ik me echter ook de Formula 1 -shake van Herbalife, maar dan de variant in het 24 Sport-gamma van Herbalife. Voorlopig enkel in vanillesmaak, maar laat dat nu net mijn favoriete smaak zijn.

Ik vind het heerlijk smaken! De structuur is lekker romig, the way I like it. En het belangrijkste: het vult enorm, zonder op de maag te liggen. Zo dronk ik afgelopen woensdag mijn portie amper 10 minuutjes voor ik erop uit trok om te gaan lopen en ik had er niks last van. Maar wel energie voor 10 🙂 Je kan met zo’n shake wel een uurtje of drie voort, zelfs met een uurtje lopen erbij, merkte ik. Heel handig en efficiënt dus.

Het bijzondere aan deze shake is de gewiekste mix van proteïnen met koolhydraten, waardoor je voldoende energie voor de training binnenkrijgt en je spieren genoeg voedingsstoffen om je aan de waggel te houden. De shake is ook nog verrijkt met glutamines, die de afbraak van spierweefsel uitstellen. Je kan dus langer trainen zonder jezelf in de vernieling te lopen.
Enige minpuntje vind ik de prijs. Het is niet zo goedkoop. De gewone formule 1 van Herbalife kost bv 20 euro minder. Dus hopelijk zakt deze (nieuwe) 24 Formule 1 Sport binnenkort toch ook een beetje in prijs.

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s