auw

Het was lang geleden, maar vanmorgen was ik letterlijk zo stijf als een plank. En moe! Duidelijk niet meer gewoon van hard te werken 🙂 Ik liep als een oud vrouwtje rond op ’t werk en met mijn suffe kop was ik ook niet veel waard.

Maar…toch m’n loopgerief meegezeuld naar het werk en vanmiddag de beentjes losgelaten. En tot mijn grote verbazing liep het vanaf de eerste meters als gesmeerd. Dit hadden mijn spieren dus nodig, een beetje leutige vlotte beweging onder een stralend zonnetje en in het gezelschap van een verkoelend briesje. Een half uurtje rustig joggen stond op de planning. Het werden uiteindelijk 33 minuten, goed voor 5,4 km plezier. Hartslaggemiddelde was 130. Lekker laag dus.

En nadien was ik eens zo fit weer op ’t werk. Weer de perfecte remedie gevonden dus 🙂

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s