wat doen jullie?

 

Ik behoor meestal toch tot de tweede categorie, ook al behoort mijn looptempo tot de eerste 🙂 Gewoon stilstaan dus en het verkeerslicht naar de verdommenis wensen. Heel af en toe (en afhankelijk van waar ik ben) loop ik een stukje terug en keer dan om in de hoop van dan net aan het kruispunt terug aan te komen tegen dat het groen wordt…Tja…;-)

Advertenties

2 gedachten over “wat doen jullie?

  1. Ik mijd ook de wegen, maar zal nooit of te nimmer doorlopen bij rood licht. En oeps : soms ben ik content voor deze onverwachte verplichte pauze. Maar ja, ik ben dan ook niet zo’n goeie loper 😉

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s