dat ging te goed

Vrijdag = tempoloopdag. De laatste vrijdagen steeds met de mannen (en soms vrouw) van de club, vandaag nog eens onder m’n middagpauze. Dat heb je als ’t ventje nog eens op de lappen wil gaan hé. Iemand moet dan bij zoon-lief blijven. Maar dat doe ik uiteraard met alle plezier en de mannen moeten soms eens losgelaten worden hé 😉

Bijgevolg nog eens onder de middag gaan lopen. Nooit een opoffering, want op 800 meter van mijn werk heb ik prachtig trainingsgebied onder de vorm van de drie Antwerpse parken…Middelheimpark (met weer wat bizarre maar mooie nieuwe kunstwerken, die ik dus al lopend kon bewonderen), Nachtegaelenpark en ’t Park Den Brandt. Het Nachtegaelenpark liet ik vandaag wat links liggen, gewoon omdat ik al voldoende had aan de twee andere parken 🙂
Tempo moest een 5:49 min/km zijn. Het ging weer iets te snel. 12,3 km in net geen 70 minuten, of een 5:42 min/km. En ja hoor…ondanks dat coach Tiny supercontent is van mijn trainingsvooruitgang, kreeg ik toch ook een licht tikje: niet te overmoedig worden meid!

Hij heeft gelijk natuurlijk. Maar ’t is wel normaal dat als je je super voelt op een training dat je automatisch wat te voortvarend wordt zeker? Nu was mijn hartslag niet buitensporig (gemiddeld 142), maar tegen het einde liep die natuurlijk wel wat op. De training was dus net op tijd gedaan, veel langer als dat moest ik niet lopen of het was wat te veel van het goede geweest.
Maar de komende week zal ik me wat braver gedragen 🙂 Zondag ga ik wel wat te lang lopen (24 km, ipv een 21 km), maar het tempo zal waarschijnlijk wat trager zijn dan m’n schema toelaat. Dat compenseert wat. Het gezelschap en het getater zal wel bovenmaats zijn, dat mag ook al eens primeren 🙂 Heb er al volop zin in!

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s