wat sfeerbeelden van de Trail des Fantômes

Zo een dag na de trail des Fantômes dacht ik dat ik geen stap zou kunnen verzetten. Maar eigenlijk ben ik helemaal niet stijf. Een toerke lopen had gerust zelfs gekund, maar ik respecteer toch maar mooi mijn rustdagje. Morgen een uurtje loslopen, eens zien hoe dat gaat.

Ondertussen staan de uitslagen online en bij de vrouwen eindigde ik 37e van de 75 gefinishte dames. Niet zo slecht hé 😉

Rinus postte inmiddels zijn filmpje op zowat alle sociale netwerken en ik mocht het ook hier plaatsen, dus voilà. Wie mij wil zien: vanaf minuut 5:38 kom ik in volle glorie in beeld (en klank).

Zo ziet iemand als ik er uit na ongeveer 16 km trailen in bloedhete omstandigheden (foto genomen door Rinus):

En ook de organisatie is al hard aan het werk en plaatste wat beelden van deze editie in een trailer om mensen warm te maken voor de editie van volgend jaar!

Advertenties

2 gedachten over “wat sfeerbeelden van de Trail des Fantômes

  1. Niet stram? Je spierstelsel wordt zo veelzijdig belast zodat ieder spiertje maar een klein deel van het werk hoeft te doen. Heel anders dan bij een stadsmarathon. Je zult dat ook wel merken met de kustmarathon. Leuk dat je nog even samen met Rinus liep. Je zag er op dat moment nog heel patent uit.

  2. Rinus, heel knap gedaan man ! Ik liep, wandelde en strompelde de 25km. Voor de atleten die de 50 km afwerkten kan ik enkel maar mijn hoedje afnemen !
    Peter – Zarren-België

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s