en weeral aftellen!

De ene trail is nog maar net gepasseerd en het is alweer reikhalzend aftellen naar de volgende. Op 9 september loop ik de Trail “La Porte des Ardennes” mee. De afstand bedraagt 33 km en deze trail geldt dan ook eigenlijk als mijn langste training voor de marathon van Zeeland. Het tempo zal dus bewust weer vrij laag gehouden worden, want het is “maar” een training hé. Het gezelschap zal goed zijn, want er doen ondertussen al heel wat vriendjes en vriendinnetjes mee en als ik het geregeld krijg met het thuisfront wordt er zelfs een nachtje gekampeerd (helaas zonder gezinnetje). Dat is al weer effe geleden dat ik dat nog gedaan heb…Spanneeeeeend….

Maar ook volgende zondag staat er nog een fijne training op het programma. Een trainingsloopje in de bossen rond Averbode, in het gezelschap van diezelfde vriendjes en vriendinnetjes. Gezelligheid troef dus! ’t Zal iets van een 21 km worden.

Gisteren liep ik trouwens mijn eerste kilometertjes alweer sinds de Trail des Fantômes en het ging…euhm, niet zo superdenderend eigenlijk. Vond ik maandag van mezelf dat ik toch al wel terug dartel rondliep, dinsdag was dat toch eerder een gestommel en geschuifel van jewelste tijdens het lopen. Na 8 km (in 51 minuten) gaf ik er maar de brui aan. Hartslag was wel weer laag (128), maar ik voelde dus duidelijk nog een vermoeid gevoel in m’n benen. Dat hoort erbij zeker en ’t was tenslotte een “hersteltraining” ;-).
Morgen waag ik alweer mijn kans. Door omstandigheden verhuist de vrijdagtraining voor één keer noodgedwongen naar donderdag en ’t is direct alweer de moeite: 1,5 uur in D2 voor de boeg. Pfew. En dat onder mijn middagpauze (die ik gelukkig tot 2 uur lang kan rekken, mits wat overuren op te nemen weliswaar). Daarmee gaat mijn werkdag alleszins snel om zijn 🙂

 

Advertenties

Een gedachte over “en weeral aftellen!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s