het Hol van Pluto bevindt zich hier

Voor wie graag eens een podiumplaatske wegkaapt, hier is uw kans!

Bij ons in ’t dorp gaat binnenkort weer de jaarlijkse gezellige Herfstjogging door, georganiseerd door de club hier, joggingclub Icarus en ik neem eventjes schaamteloos de inhoud van hun website over (alles voor een beetje reclame hé):

Dit jaar zal de Herfstogging op zondag 16 september 2012 al voor de 16de keer worden georganiseerd. De winnaar van elke reeks (3,5km – 7km – 10,5km) bij de heren en bij de dames wint een korf ter waarde van 25€. Diegenen die respectievelijk tweede en derde over de eindmeet lopen, krijgen elk een korf ter waarde van 15€. Elke deelnemer krijgt bovendien een fles wijn en onder alle deelnemers worden er twee tombolaprijzen verloot. Trek die loopschoenen dus maar aan en wie weet ga jij wel aan de haal met één van deze mooie prijzen!

Afstand Uur Voorinschrijving Daginschrijving
3.5km 15:00 €5 €6
7km 15:30 €5 €6
10km 15:30 €5 €6

Voorinschrijven kan tot 10 september 2012 voor 5 euro, te storten op rekening nr. BE 04 9792 3990 3031 voor Joggingclub Icarus. Vermeld hierbij ook zeker: je naam, je geslacht, je geboortedatum en de afstand waaraan je deelneemt. 

Graag ook een e-mail aan Joggingclub Icarus (joggingclub.icarus@gmail.com) ter bevestiging van je inschrijving.

Parcours:

Ik ga hoogstwaarschijnlijk niet meedoen, gelet op de lange duurloop die ik die ochtend al ga meedoen. Tenzij de goesting te groot wordt, dan doe ik misschien de kortste afstand voor de leut effe mee hé 🙂 Ik woon dan ook op 300 meter van de start, veel moeite moet ik er dus niet voor doen…

 

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s