dat wordt weer zweten

Zondag staat er weer een zware lange training op het programma in aanloop naar de marathon. Drie weken na de trail de Fantômes is het nu weer tijd voor een volgende trailrun: La Porte des Ardennes, met startplaats in Seraing. En ook deze keer gaat dat in bloedhete omstandigheden gebeuren. Ze voorspellen 28°C. Oeps. Allé, da’s nog altijd bijna 10°C minder warm dan in La Roche, dus eigenlijk is dat nog frisjes 🙂 Met een afstand van 33 km en slechts één bevoorradingspost halverwege, zal het een zwaar tripje worden.

Morgen vertrek ik met partner in crime Jessica en haar hubbie naar Seraing, om daar te gaan camperen met de andere partners in crime, Carmen en Michael en ook Patrick zit er al. En Vivium-collega Gunther komt ook meelopen. Dus dat wordt daar gezellig de zondag!
Alleen nu dat kamperen nog overleven hé.

Verslagje volgt misschien zondagavond al, als ik nog leef!

Advertenties

Een gedachte over “dat wordt weer zweten

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s