wonden likken en aftellen

Twee daagjes na de trail van afgelopen zondag en het herstel “lijkt” mee te vallen. Een gigantische dikke blauwe bult op mijn dij…erfenis van de valpartij. En een schaafwond langs voor op m’n bovenbeen. De vermoeidheid daarentegen…jawadde. Ik geraak maar niet uit de voeten. Het slapeloze nachtje van zaterdagnacht heeft daarmee te maken, maar zo’n lange tocht kruipt blijkbaar toch ook wel stevig in m’n kleren…en mijn spieren. Ik ben niet stijf, maar ik voel toch vermoeidheid in mijn benen.

Morgen eens een herstelloopje van 45 minuten proberen. Hopen maar dat dat goed gaat, want vanaf vrijdag staat er weer hard labeur op het programma. Ik hoopte zo stilletjes dat Tiny me vanaf nu wat zou sparen tot aan de marathon, maar amai…dat was verkeerd gedacht 🙂 Vrijdag alweer een tempoloop van 80 min, de vrijdag erop zelfs 90 minuten. De komende twee zondagen nog een lange duurloop van telkens 3 uur en volgende dinsdag nog een snelheidstraining….

Ik denk dat velen dit wel kennen, dat gevoel zo tijdens een marathontraining….wanneer stopt het en mag ik eindelijk die marathon lopen! Dat gevoel begint stilletjesaan te overheersen….Ik ben nu echt aan het aftellen naar zondag 23 september: de laatste lange duurloop en dan mag ik wat afbouwen naar….6 oktober!

Advertenties

5 gedachten over “wonden likken en aftellen

  1. Ruth wij kennen dat allemaal, de laatste loodjes…….., doch als je de finish voorbij gaat……………..ben je zeker dat je goed zat! Ik ken je nu een beetje en je bent volgens mij een sterke vrouw en loopster en dan nog een erg sportieve na La Porte des Ardennes , heb je dat weeral bewezen!!! Chapeau !

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s