hartverwarmend…

Even iets compleet “buiten categorie” als het ware, maar soms kom je zo eens iets tegen op het internet waar je hart van smelt. Zo kwam ik vandaag, via de Facebook-status van een kennis, deze foto tegen:

Twee mannen verkleed als Spiderman die ramen lappen? Blijkbaar het beleid van een kinderziekenhuis in Groot-Brittanië. Het bestuur van het hospitaal eist van de schoonmaakfirma dat de ramenlappers zich verkleden als superhelden, om hun jonge patiëntjes te verrassen en de tijd van hun leven te geven. FANTASTISCH!! Waarom komen we niet op meer van zo’n sublieme ideetjes hé. Deze foto greep me echt bij het hart, zo fijn om zien!

Het artikeltje vind je hier.

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s