dat ziet er niet zo goed uit

Met de windrichting kan ik leven, die gaat al niet pal tegen waaien. Maar windkracht 1 of 2 had beter geweest, héhé. En de temperatuur…tja ik als koukleumpje, ga dan waarschijnlijk toch met een 3/4e tight en een shirt met lange mouwen (of korte mouwen en m’n afstroopbare mouwtjes) lopen. Maar die regen hé…bah, zo’n sfeerbreker. Voor te lopen niet zo erg, maar ik vind dat zo sneu voor de toeschouwers hé.

Hopelijk veranderen de voorspellingen dus toch een beetje tegen zaterdag! En liefst de dagen erna ook nog, want we houden er ineens een weekje vakantie met het gezinnetje hé, terwijl schoonmama hier komt huizen voor op de poes te passen (en gelijk ons huis wat aan kant helpt, jiehaa!).

Advertenties

2 gedachten over “dat ziet er niet zo goed uit

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s