lucky me!

Vanmiddag de aller-aller-allerlaatste training voor Zeeland gedaan. Toen ik het weerbericht zo hoorde, zakte de moed me al op voorhand in de schoenen. Ik en regen…geen dikke vrienden! En om half 12 was het in Antwerpen nog serieus aan het plensen. Maar toen ik om 10 na 12 m’n kop buitenstak was er geen drup meer te bekennen. Jiehaa! Had wel m’n jasje aan, maar na 2 km dat ding toch maar uitgesmeten (allé, om m’n middel geknoopt)…pfew, veel beter! Het lopen ging plots stukken beter. Daarmee dan ook direct beslist van zaterdag zonder jasje te lopen, weer of geen weer!

Het werd een heerlijk laatste duurloopje van 10 km in iets van een 58 minuten of zo. Onderweg geen druppel regen gehad. Lucky me!! Tijdens het lopen vooral m’n gigantische to do-lijst van op ’t werk mentaal afgewerkt, lol. Ne mens moet aan iets denken en met morgen de laatste werkdag te gaan, had ik nog veel om over na te denken…
En natuurlijk ook veel aan de marathon gedacht en een spectaculaire eindtijd gevisualiseerd (not bloody likely ;-)). Telkens m’n gedachten naar zaterdag uitgingen, ging m’n hartslag 10 slagen omhoog. Hmmmmm….precies toch een beetje zenuwachtig aan het worden?

De weersvooruitzichten beginnen er in ieder geval wat beter op te trekken. Voor zaterdag maar heel weinig kans meer op regen en ook de windkracht is een beetje gemilderd (maar waait wel weer uit de verkeerde richting….;-)).

Soit, ik heb er enorm veel zin in! Laat het maar gauw zaterdag zijn!

Advertenties

9 gedachten over “lucky me!

    1. Thx! Da’s inderdaad hetgeen me wel moed geeft. Een marathon loop je sowieso uit als de voorbereiding goed ging. Nu kan alleen brute pech me nog vellen, maar ‘k ga er gewoon van uit dat dat niet zal gebeuren, héhé.

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s