leuke vooruitzichten

Met de marathon van Zeeland werd mijn hoofddoel van 2012 bereikt. Maar dan komt zo plots het besef dat het jaar nog wel een kleine drie maanden te gaan heeft. En begin oktober is nu toch nog wel iets te vroeg om al in winterslaap te gaan. Dat laatste plan ik zo ergens vanaf half december, wanneer vrieskou en sneeuw ons landje weer gijzelt (allé, zo zou het moeten zijn). Dus wat moet een mens dan ondertussen doen? Tja, toch nog wat dingen plannen zeker?
Vakantie zit er alleszins niet meer in. Boehoe. Maar gelukkig worden de meeste loopevenementen wel in ’t weekend georganiseerd.

Toen Tiny me twee dagen mailde met de vraag wat mijn plannen op korte termijn zijn, kwestie van weer een deftig en evenwichtig schema te kunnen maken, begon ik dus snel wat rond te zoeken en dit werd het:
– 3 november: Zilvermeerloop in Mol, 10 km. Wie weet een PR? ’t Zal wat van ’t weer afhangen en de goesting 🙂
– 26 november: ’t Is voor Niks in Geldrop, 30 km. Ik was al ingeschreven voor de halve marathon, maar het wordt dus de 30 km. Op vraag van Renate, die een loopmaatje zocht om haar te begeleiden op haar eerste 30 km-wedstrijd. Met alle plezier dus. Met twee is leuker dan alleen.
– 16 december (Kampenhout) of 22 december (Lier), 10 km. Maar alleen als ’t weer een beetje te doen is. Kampenhout heeft dan m’n voorkeur omdat ik er nog nooit liep en ’t zou een beetje “trail”-achtig zijn, een echte natuurloop dus tov de asfalten-natuurloop in Lier.

En dat moet het dan zijn voor 2013.  In ieder geval toch nog wat leuke dingen om naar uit te kijken!

Advertenties

4 gedachten over “leuke vooruitzichten

 1. Best veel nog hoor Ruth.
  Ik heb alleen de Bruggenloop en misschien combineer ik die met een halve marathon net als vorig jaar of ik doe die een week later. Ik probeer altijd in december een hm te lopen om te kijken hoever is sta. Ik train wel gewoon door, daarvoor heb ik geen wedstrijd nodig. Jij werkt echt naar iets toe met een schema?
  groetjes,

  Dorothé
  (die over een kwartier eindelijk weg mag 01.00 uur om zoonlief + pubervrienden van een schoolfeest te halen… gaap)

  1. ja, voor grote kindjes moet je ook nog laat op pad natuurlijk 🙂
   Ik train het laatste jaar steeds op schema en dat heeft me tot nu toe blessurevrij gehouden. Ik doe anders maar op, op gevoel (en da’s soms beter dan het schema voorschrijft, maar maakt me dus wat te voortvarend). En voor Tiny helpt het dan wel als ik wat doelen in plan, om een leuk gevarieerd schema op te stellen. Maakt niet uit of die wedstrijden dan al dan niet meedoe hoor. Dat schema geeft me sowieso wat houvast, biedt variatie en motiveert me om te gaan lopen. Dus doe ik het maar zo verder hé 🙂

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s