wat gaat dat geven in 2013

Al een paar weken sprokkel ik her en der ideeën om in 2013 te doen. Ik heb het dan over lopen hé. Reisplannen worden er ook gemaakt, maar daar geraken we al helemaal niet uit (goesting om verre zonnige oorden op te zoeken vs. geen goesting om ver met hebben en houden te moeten rijden en zo).

Maar wat zijn mogelijke loopplannetjes voor 2013?

met stip genoteerd op 24/2/2013:
de Weblogtraining van coach Tiny himself
(info: zie hier)
als de conditie het tegen dan toelaat (altijd twijfelachtig bij mij in die periode), ga ik er mee voor de volle 30 km

maar wie weet starten we een boeiend loopjaar wel vroeger: 20/1/2013:
Trèfle à  4 feuilles te Olne
onder voorbehoud van héél véél dingen, zoals winterse toestanden op de weg, gezondheidsissues en een haperende conditie. Maar je weet maar nooit. De 23 km lijkt me wel haalbaar.

als het doorgaat en het parcours oogt interessant: 28/4/2013:
de Ronde van Vlaanderen (voor lopers)
te Oudenaarde
de halve marathon lijkt me dan wel voldoende

ééntje gewoon voor de gekke naam van het event: 11/5/2013:
La Grimace du Grand Georges te Marche-en-Famenne
een trail over 28 km. Gezien die nogal kort op de Ronde van Vlaanderen volgt, twijfel ik nog wel een beetje.

ook in de zomer toch nog eens een trailke doen: 11/8/2013:
Trail de la Lesse
te Daverdisse

afhankelijk van de conditie, gaan we voor de 18 of de 32 km

en ook over deze hoor ik niets dan lof: 28/9/2013:
Trail des Hautes Fagnes te Xhoffraix
weliswaar slechts voor de 18 km.

En tot daar ben ik dus geraakt. Er zullen nog wel andere leuke ideetjes, voorstellen en onverwachte dingen op m’n pad kruisen. En dit weekend meldde ik me dan nog ook nog aan als kandidaat bij het Runners World Dreamteam. Niet dat ik denk uitverkoren te worden, maar stel toch (dromen mag hé)…dan gaat de planning de eerste 4 maanden vermoedelijk al wel helemaal overhoop gegooid worden voor andere leuke dingen hé. Dus we zien wel wat de toekomst brengt. Zolang we maar leuke dingen kunnen beleven!

Advertenties

11 gedachten over “wat gaat dat geven in 2013

 1. Je zoekt het lekker allemaal in de natuur Ruth. Ik heb nog helemaal geen plannen voor 2013 voor het lopen. Wedstrijden/tochten zijn niet zo belangrijk voor mij wat dat betreft, maar waar we ook heenreizen met vakantie is zal altijd rennen en meestal levert dat wel een avontuur op.

  Ik duim met je mee voor je kandidatuur voor het Dream Team.

  groetjes,

  Dorothé

 2. Buiten de Weblogloop zie ik eigenlijk ook alles zitten, die kasseien niet, maar zoals bij U, hangt alles af van de weersomstandigheden en het thuisfront! Maar heb veel genoteerd 🙂

 3. Hoi,

  Ik zag op je planning het event “met de gekke naam”. Als mede-organisator kan ik je meegeven dat onze trail “La Grimace” niet op 11/05/2013 plaatsvindt, maar op 19/05/2013!
  Van harte welkom 🙂

  Een tip, mocht je je planning willen aanvullen met extra wedstrijden:
  – Kalender 2013 (tekst): http://www.trailattitudefamennoise.be/calendrier.html
  – Kalender 2013 (kaart): http://batchgeo.com/map/abf46db190a55230f59a857e1ca073ac

  Sportieve Ardense groeten!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s