deksels winteruur

Er is één voordeel aan het winteruur: één nachtje eens een uurtje langer slapen. Maar voor de rest haat ik het: véél te vroeg donker ’s avonds! Ik heb licht nodig om te functioneren. En dat winteruur is voor mij het signaal dat de winter echt in aantocht is. Oh wat kijk ik er weer verschrikkelijk tegenop, die dekselse winter. Amper daglicht zien, omdat je in het donker toekomt op het werk en weer vertrekt naar huis in ’t donker. Meestal nog slecht weer erbovenop, allé, toch koud weer (en daar heb ik op zich al een bloedhekel aan). Pfftt…dat het maar rap weer maart is 😉

Advertenties

2 gedachten over “deksels winteruur

  1. Hi Ruth,
    Ik heb echt baat bij een daglichtlamp en de wintersport helpt me ook enorm. Ik ben echt een zomermens, maar qua hardlooptemperartuur ben ik ’s winters beter in vorm.

    groetjes,

    Dorothé

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s