in strijd met moeder natuur

Ik ben weer even nieuwsjunkie. Toegegeven: als het ver van mijn bed is (letterlijk dan), ben ik wel eens ramptoerist. En momenteel scan ik dus het internet af naar beelden van die straffe madam, Sandy. De beelden uit de V.S. beginnen apocalyptische normen aan te nemen. Ik hoop uiteraard dat iedereen daar deze helse doortocht van Sandy goed zal doorstaan. Het ziet er alleszins niet goed uit, en eerlijk gezegd ben ik weer even blij dat het aan de andere kant van deze aardbol gebeurt en niet hier…
Maar de beelden die het oplevert, zijn wel de moeite natuurlijk.

Dit filmpje kwam ik daarnet tegen op You Tube, geplaatst door NASA. Een orkaan in actie, gezien vanuit de ruimte…
Enjoy! En hou het allemaal lekker warm en droog!

 

 

 

Advertenties

2 gedachten over “in strijd met moeder natuur

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s