nat

’t Was nat vandaag, eigenlijk niet mijn favoriete weer. Wederhelft bekeek me maar raar toen ik toch plots in looptenue in de living stond. Maar ja…er moet gelopen worden en ondanks het snertweer buiten had ik er enorm veel zin in. Er stond geen lange training op het programma (beetje rustig aan doen met het oog op a.s. zaterdag) en eigenlijk vond ik het jammer. Want toen ik eenmaal aan het lopen was, door regen en keiharde wind, liep het toch zo zalig. Ik baalde echt even dat ik alweer moest stoppen. Normaal moest ik zelfs al stoppen na 30 minuten…sttttt….het werden er 38 (6,4 km). Voor zaterdag voorspellen ze trouwens hetzelfde snertweer. Voor mij niet zo heel erg (alhoewel een beetje minder wind wel wenselijk is om die “toptijd” te lopen), voor mijn twee supporters is het minder ideaal. Seppe is wat verkouden en dan in de kou en regen gaan supporteren voor de mama is voor dat kleine ventje natuurlijk niet zo ideaal. Dus toch nog een beetje duimen voor iets droger weer!

Advertenties

2 gedachten over “nat

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s