nieuwe plannen!

Dit jaar had ik nog twee doelen in het vooruitzicht, na de 10 km in Mol. Op 25 november doe ik de 30 km mee in Geldrop (’t Is voor Niks). Dat wordt een lekker relaxte duurloop in goed gezelschap (ja Renate! Je mag nog steeds op mij rekenen! :-)), waar ik al enorm naar zit uit te kijken.
In december zou er dan nog een 10 km volgen, ofwel in Kampenhout op 16 december, ofwel in Lier op 22 december. Nu kunnen geen van beiden mij nog genoeg bekoren om me ervoor te motiveren. Ten eerste heb ik mijn ultieme doel op de 10 km al bereikt, dus daarvoor hoef ik het al niet meer te doen. Ten tweede ben ik Lier al wel een beetje “beu”gelopen. Die 10 km heb ik daar al een keer of 10 meegedaan over de voorbije jaren. Ik ken daar al elke grasspriet en put op het parcours…Ten derde valt de loop in Kampenhout een beetje slecht. De avond ervoor moeten we naar een Afrikaans feestje (van een collega van ’t ventje), waar we allerlei exotische gerechtjes te eten gaan krijgen…ik vrees wat rammelende darmen en een protesterende maag de dag van de wedstrijd. En het parcours oogt er ook niet echt uitdagend. Twee rondjes door de woonwijk blijkbaar.

En dan zie je op Facebook plots deze link verschijnen bij één van de FB-vriendjes: Aragas Trailrun Kluisbergen 8-12-2012
Nog leuker wordt het dan als een aantal Facebook-vriendjes besluiten van de 18 km er mee te gaan doen. Het vergde wat overredingskracht bij ’t ventje, want tja…ik had hem eigenlijk beloofd van “eens te stoppen met dat lopen” (ahum)…’k Heb dus op m’n braaf communiezieltje nu moeten beloven dat na 8 december er géén wedstrijden of trails meer komen in 2012 (gelukkig is ’t dan al december hé, haha). Vrees wel dat de trail Trèfles des 4 Feuilles in januari ook geen optie meer gaat zijn hoor, maar soit, tegen dan bewerk ik hem wel weer 🙂

Dus nog 2 fijne loopjes te gaan in 2012, zo ga ik misschien toch op een degelijke manier de winter doorkomen. En ik die dacht dat ik vanaf eind oktober in winterslaap ging gaan 😉

Advertenties

3 gedachten over “nieuwe plannen!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s