een beetje vuil worden

Deze week deed ik nog geen “vuile” trainingen. Buiten afgelopen maandag in ’t Park Den Brandt in Antwerpen, liep ik de overige trainingen noodgedwongen op den asfalt. Morgen ga ik daar hopelijk verandering in kunnen brengen…het Domein van Hofstade wordt normaal gezien mijn speelterrein. Tijd om de voetjes weer goed vuil te maken 🙂 Als zoonlief tenminste weer wat beter is…zieke jongetjes hebben blijkbaar toch nog altijd liefst hun mama bij zich. Duimen maar, want ik wil graag nog eens een beetje vuil worden, van ’t lopen in de vrije natuur weliswaar 🙂

 

Advertenties

2 gedachten over “een beetje vuil worden

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s