kwestie van time-management

Het is me dan toch gelukt van me vuil te maken vandaag. Het vergde alleen wat time-management en een beetje water-bij-de-wijn doen. Zieke zoonlief eiste de hele voormiddag heel wat aandacht op, maar tegen de middag begon het tij wat te keren. Rond half 2 leek het moment geschikt dat mama effe kon gaan “jojjen” (zo noemt hij dat). Papa bleek in Seppes ogen dan toch even geschikte interim om de zorgen over hem op zich te nemen. Ik moest echter wel 2 uur trainen en het was dus al half 2…Dan maar niet met de auto naar het Domein, maar al lopend naar het Domein. Scheelt zo al in totaal een half uur (kwartiertje heen en kwartiertje terug). Tot daar het time-management gedeelte. Het water-bij-de-wijn-stuk zit hem dus in het feit dat ik al lopend naar het Domein moest en weer terug. Da’s een uurtje lopen in totaal, langs vrij oninteressante wegen. Daardoor kon ik ook maar een uurtje ploeteren in het Domein ipv de geplande 2 uur. Maar dat uurtje was wel volop genieten hoor. Het Domein lag er wreed modderig bij en ik vloekte wel even dat ik m’n Cascadia’s niet aanhad, maar ja, die zijn dan niet zo geschikt voor op den asfalt, dus had weinig keuze. Ik liep eerst even de klassieke afgepeilde looproute en daarna koos ik voor het mountainbike-parcours. Dat lag er nog stukken erger bij, maar je komt wel in stukken van het Domein waar je anders nooit komt. Weer een heel nieuw stuk ontdekt op deze manier, ik nam er o.m. deze foto.

En dat het me dan ook gelukt was om goed vuil te worden, is een beetje een understatement. Ik hing vol met modder tot op m’n poep Smile Ben nochtans niet onderuit gegaan daar.

Na dat uurtje modderploeteren in het Domein, moest ik dus nog wel een dik half uur terug naar huis lopen. Ik nam de achteruitgang waardoor ik na 500 meter aan de Vaart uitkom. Van daaruit was het in één rechte lijn naar Boortmeerbeek. Beetje saai, maar ik kreeg toch wat mooie taferelen te zien aan het water die het toch de moeite waard maakte.

Na 19 km (in 1u58) weer thuis, blij dat ik toch even de tijd had gevonden om te gaan lopen. Zoonlief had me amper gemist, papa had zijn taak goed vervuld dus Smile

Advertenties

3 gedachten over “kwestie van time-management

  1. Timemanagement lukt bij jou beter als bij mij. Jeetje, ik heb nog veel te leren … En wat heerlijk dat Seppe zich met zijn papa heeft geamuseerd. Dan ben jij toch al een stuk rustiger. ‘Loslaten’ betekent veel, hè?

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s