Ren mama, ren!

Ondergetekende is vandaag special guest op een andere leuke blog: Ren mama, ren!

‘Ren mama, ren’ is een blog voor moeders die hardlopen, of dat overwegen. Hun motto is ‘No need for speed’ en ‘Snel is het nieuwe langzaam!’. Je vindt er informatie over hardlopen, de psychologie van bewegen, waar je leuke hardloopkleding kunt vinden, recensies over hardloopboeken, en nog veel meer!

Een zeer leuk concept! Ik vond het dan ook leuk dat Nicole, de schrijvende mama, me vroeg of ik een kort interviewke wou ondergaan voor haar blog. Het resultaat kan je vandaag daar lezen, dus met z’n allen daarheen!

En onthou vooral volgende link: www.renmamaren.com !

Advertenties

2 gedachten over “Ren mama, ren!

  1. Ruthje, wat een mooi interview. Geweldig hoe jij je gezinsleven combineert met werken en ontspanning voor jezelf. En vergeet gewoon niet hoeveel mama’s sporten en zelfs aan topsport doen omdat ze dat graag doen. Jouw situatie is ietsiepietsie anders, maar wel vergelijkbaar. Dus go go go! En jij haalt je doelen wel.

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s