een feestje gratis en voor niks!

Morgen de ’t Is voor Niks-loop in Geldrop! Eén van de weinige loopevenementen waar je volledig gratis en voor niks aan kan deelnemen. Komt dat tegen zeg! ’t is alleszins een evenement waar ik al een tijdje reikhalzend naar uit kijk. Naast het prachtparcours doorheen de Strabrechtse Heide (zie foto’s hieronder), is het ook een aangenaam weerzien met heel wat bekenden. Het begint al ’s ochtends wanneer ik stormy Sandy ga oppikken bij haar thuis (toevallig halverwege mijn route, dus dat kwam goed uit). En ginder ga ik dan de 30 km samenlopen met Renate en Kristof. Maar onder andere ook coach Tiny, loopmaatjes Jessica, Carmen, Bert, Michael (als supporter), Patrick, Bjorn, Veerle, Philippe zijn van de partij voor één van de vele afstanden daar. Jep, dat gaat daar een stevig feestje worden peis ik. Daar wil ik gerust op een zondag nog eens om 6 uur m’n bed voor uit 🙂

Geen ambities qua eindtijd trouwens. Gewoon heel veel fun maken en zorgen dat we met ons drietjes gezond en wel de finish halen, da’s het streefdoel! Morgenavond verslag!

Advertenties

4 gedachten over “een feestje gratis en voor niks!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s