stratenloper vs trailloper – wat u ervan denkt

M’n vorige bericht genereerde op Facebook toch wel wat reacties, die ik hier graag even plaats. Het weze duidelijk: ook een trailloper is een trendy goed-uitgedoste en high-techrunner geworden en zeker geen haveloze kluizenaar die zich op aardewegeltjes begeeft. Maar voor de rest bleken de “vooroordelen” toch wel redelijk te kloppen. Zo, daar zijn we dan ook weer uit 🙂 Op naar het volgend onderzoekje. Suggesties? 😉

trailloperreacties

Advertenties

Een gedachte over “stratenloper vs trailloper – wat u ervan denkt

  1. Ha, leuk die reacties van facebook te zien, het verbaasde me dat er zo weinig reacties op kwamen want ik deel eigenlijk KOen’s mening (eenzijdig) en Christophe’s mening (ver gaan zoeken) maar wilde geen spelbreker spelen. Er zitten zeker punten van waarheid in, maar ’t is nogal zwart-wit weergegeven. En sowieso kan je niemand echt in hokjes plaatsen he. Maar wel eens leuk om lezen! Benieuwd naar je volgende topic…

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s