zo doen we het niet!

Af en toe gaan er eens leuke filmpjes viraal. Onderstaand filmpje pakte me direct in, deed me eens goed lachen en vooral…het is zo herkenbaar hé. Die lopers die de gekste loopstijlen hanteren om toch vooruit te geraken. Ik hoop vooral dat ik zelf niet zo’n bizarre loopstijl hanteer (alhoewel m’n ventje sowieso beweert van wel).

Het filmpje deed me denken aan m’n eerste marathon in 2005 in Eindhoven. Ik werd toen voorbijgestoken door een mankende bejaarde. Die mens was stokoud en hield er een gekke mankende loopstijl op na en stak mij voorbij! Hoe confronterend! Gelukkig kan ik het ondertussen wel relativeren hoor.

Klik en geniet en hou zeker je lach niet in bij het zien van dit filmpje 🙂

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s