het is zo ver…

Gisteren voor het eerst sinds de trail in Kluisbergen 10,5 km gelopen in de vrieskou en dat liep nog niet echt zoals het moest met een veel te hoge hartslag en vermoeid gevoel. En ja hoor…vandaag was het echt zo ver…VERKOUDEN! Aaarrggghhhh….

Nog een paar dagen de loopschoenen terug op stal zetten dus. Hopelijk kan ik zondag weer een duurloopje placeren (als het geen strontweer is tenminste). Tot dan loopt enkel mijn neus, letterlijk dan…

verkouden2

Advertenties

7 gedachten over “het is zo ver…

  1. Hi Ruth, Met verkoudhoud zonder koorts loop ik altijd door en dan ben ik er sneller af. Ik draag vaak een hoofdband bij kouder weer. Niet zo warm als een muts wel de bescherming op een bezweet hoofd tegen de wind in.

    groetjes,

    Dorothé

    1. hoi Dorothé. Normaal laat ik me ook niet afschrikken door een verkoudheid en loop ik wel, maar nu voelde het gisteren gewoon helemaal niet lekker aan. Ik ben dit voorjaar héél zwaar ziek geweest (2 weken plat op de zetel, letterlijk) en wil dit niet graag terug voorhebben. Dus ik luister toch maar even naar m’n lichaam. Zondag ga ik waarschijnlijk wel niet meer te houden zijn 😉

      1. Doe het kalm aan Ruth. Ik ga morgen naar de sportmassage omdat ik nog steeds pijn in mijn benen heb van de wedstrijd van zondag. Ik heb vrijwel nooit spierpijn. Je weet zelf het beste wat te doen. Ik vertelde alleen dat het zo wonderlijk is dat ik door verder te lopen eerder van een verkoudheid af raak. – let wel zonder koorts anders loop ik niet

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s