terug in actie!

Hoe zit het nu met die viruskes? De ettelijke daagjes rust hadden effect. Zaterdag nog een beetje snotterig, maar de goesting om te gaan lopen begon al terug te komen. Het feit dat ik een aantal maatjes aan de start zag van de marathon van Kampenhout, op amper 5 minuten rijden van m’n deur, deed daar natuurlijk geen goed aan. Ik wou meelopen! Gelukkig had ik geen loopspullen bij en ik had een afspraak met andere vrienden op de Kerstmarkt in Antwerpen rond de middag. Dus meelopen zat er sowieso niet in, maar verdikke…het jeukte hoor! Een goed teken. De dagen ervoor was lopen zowat het laatste dat in me opkwam. Zondagmorgen mocht ik dan eindelijk aan de slag. Schoonmama was nog bij ons thuis (die was blijven slapen in functie van babysitter zodat ventje en ik ’s avonds op stap konden) en zo mocht ik nog effe mijn mama-rol opzij schuiven en genieten van een heerlijk comeback-loopje. Op m’n schema stond 1,5 uur ingeschreven, maar ik durfde op voorhand absoluut niet voorspellen of dat zou lukken. En ja hoor: de eerste twee kilometer gingen nog een beetje stroef, alsof mijn spieren er even aan herinnerd moesten worden wat dat hardlopen nu juist weer is. Maar eenmaal goed en wel opgewarmd en op dreef, vlogen de kilometers onder m’n voeten voorbij. Een uurtje was snel achter de rug en dat werd dus zonder moeite 1,5 uur, goed voor 15 km. Heerlijk. Ik leefde de rest van een dag in een roes, zo blij was ik.

En nu is het aftellen naar woensdag voor m’n volgende training. Normaal loop ik ’s maandags wel onder de middag, maar dat heb ik toch nog maar even laten passeren. Niet omdat het niet ging op fysiek vlak, maar praktisch wel. De verhuis van ons kantoor kende dit weekend zijn laatste fase, waaronder ook de lockers en definitieve openstelling van de nieuwe douches in het vernieuwde kantoorgebouw. En ja hoor…hoorde vandaag al waaien dat de nieuwe douches nog niet operationeel bleken. Goed dus dat ik mijn sportgerief niet heb meegezeuld. M’n collega’s zouden er niet mee kunnen lachen hebben als ik na het lopen lekker bezweet weer achter m’n bureau zou plaatsnemen, haha. Hopelijk komt het gauw weer in orde, want zo onder de middag trainen heeft in deze donkere periode echt wel z’n voordelen.

wonderful

 

Advertenties

Een gedachte over “terug in actie!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s